Tehnologija
Kako bismo dobili najfiniju i rakiju očuvanih mirisa i ukusa voća, uz iskustvo i tradicionalna znanja, primenjujemo i najsavremenija tehnološka rešenja u proizvodnji plemenitih pića.
Sve počinje u voćnjaku, gde na 120 hekatara savremenih zasada uzgajamo sopstvene zdrave plodove.
01
02
Samo najzdravije i najbolje voće ulazi u sastav naših rakija!
Kada ga uberemo savršeno zrelog, naše voće ne tretiramo nikakvim veštačkim sredstvima, već ga odmah peremo i prebiramo ručno, kako bismo odstranili nesavršene plodove.
Posle selekcije i pranja, voće se pasira ili melje i odlazi na fermentaciju vođenu isključivo uz pomoć prirodnih kvasaca, u kontrolisanim uslovima i na niskim temperaturama do najviše 20 stepeni.
Destilaciju kontrolišemo do najmanjih detalja, kako bismo dobili savršene rakije u kojima je očuvana sva raskoš kvalitetnog voća.