Na mestu nekadašnjeg panonskog mora, gde je zemlja bogata mineralima, vekovima se rađa voce jedinstvene punoce. Iz tog bogatstva nastala je tradicija pravljenja vocnih destilata koja se prenosi s generacije na generaciju. To je više od zanata, više od obicaja, to je – Trag jednog doba.
pretočeno je u savremenu destileriju Podrum Palić 1896.
Spoj tradicije, iskustva, zanatskog umeća i moderne tehnologije čini srce naše proizvodnje – mesto gde svako piće nastaje s istim ciljem: postojan kvalitet i prepoznatljiv karakter.
Od prvog ploda do poslednje kapi u boci, svaki korak u destileriji Podrum Palić 1896 nosi potpis znanja, preciznosti i posvećenosti.
Savremeni kompleks objedinjuje sve faze – od prerade voća i destilacije, do sazrevanja i punjenja gotovih proizvoda.
destilerija danas omogućava potpunu kontrolu kvaliteta i uslove koji ispunjavaju najviše standarde savremene proizvodnje. Prostorno i tehnološki osmišljena je tako da obezbedi kontinuitet i efikasnost u radu.
Proizvodnja se odvija na dve Cadalpe destilacione jedinice, koje obezbeđuju preciznu kontrolu procesa i ponovljiv kvalitet destilata.
Poseban akcenat stavljen je na čistoću proizvodnje, energetsku efikasnost i idealne mikroklimatske uslove u prostoru za sazrevanje.
Taj pristup obezbeđuje potpunu sledljivost i stabilan kvalitet svih proizvoda namenjenih domaćem i međunarodnom tržištu.
samo četiri godine nakon obnovljene proizvodnje, prepoznata je i priznata, na najvišem nivou –