Kontinuitet nagrada kao priznanje vrhunskog kvaliteta

Date

Kao zvanično najbolji svetski proizvođač destilata od voća za 2023. Godinu – Podrum Palić, ove jeseni zaokružuje uspešnu godinu novom nominacijom od najcenjenije globalne zajednice profesionalaca u svetu proizvodnje vina i žestokih alkoholnih pića, poznate po svojoj ekspertizi i uticaju.

IWSC je daleko više od takmičenja – oni kroz zahtevan, strog ali fer proces selekcije, konstantno podižu lestvicu celoj industriji postavljajući iznova standarde vrhunskog kvaliteta.

U godini u kojoj smo ponovo konkurent za trofej najboljeg proizvođača destilata od voća na svetu,

već smo osvojili sedam IWSC nagrada za 2024 

– četiri za portfolio premium rakija Baraba i još tri za Sinner dry gin odnosno novitet u portfoliju – bitter Gorshtak.

Barabe šljiva i kajsija osvojile su zlatne medalje sa po 95 poena, dok su lozovača i dunja barrique osvojile srebrne medalje.

Sinner dry gin, dobio je dva priznanja. Bronzu u svojoj kategoriji ali i srebrnu medalju u kombinaciji džin & tonik dodeljenu u partnerstvu sa čuvenim proizvođačem iz Londona, Franklin & Sons.

Na kraju, najnovije piće u Podrum Palić portfoliju – gorki liker Gorshtak svojom recepturom od 37 različitih biljaka, osvojio je svoju prvu – bronzanu medalju na ovogodišnjem IWSC takmičenju.

Uskoro će biti još noviteta u našoj ponudi žestokih pića, koje spremamo sa jednakom pažnjom na kvalitet procesa proizvodnje i nestrpljivo čekamo da vam ga predstavimo.